Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayla kavga etmek

Rüyada kocayla kavga etmek

Rüyada kocayla kavga etmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocayla kavga etmek gördüyseniz:

  • Sanatsal, estetik, finansal ya da romantik başlıklardaki konular ön plana çıkıyor.

Rüyada eski kocayla kavga etmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, işlerin kara geçeceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski kocasıyla kavga etmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kocasıyla kavga ettiğini görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet eder.

Rüyada kocasının kavga ettiğini görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocanın kavga ettiğini görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocayla kavga etmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, yeniden can bulacağına tabir olunur.

Rüyada kocanla kavga etmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada kocasını kavga ederken görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments