Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayı çirkin görmek

Rüyada kocayı çirkin görmek

Rüyada kocayı çirkin görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, günahlara, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayı çirkin gördüyseniz:

  • Arkadaşlara yardıma çalışırken iletişimsel yanlışlıklar sorun olabilir.

Rüyada kocayı çirkin görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kocasını çirkin görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada çirkin bebek emzirmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine delalet eder.

Rüyada çirkin gelin olduğunu görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada çok çirkin kadın görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin birini görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çirkin burun görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, daha sık bir araya geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments