Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek erkekle zina yapmak

Rüyada erkek erkekle zina yapmak

Rüyada erkek erkekle zina yapmak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada erkek erkekle zina yapmak gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiçkimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada erkek erkeğe zina yapmak dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkekle zina yapmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada erkek zina yapmak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkekle zina yapmak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada erkek erkekle zina yapmak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşle zina yapmak kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine inanılır.

Rüyada erkek kardeşiyle zina yapmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla zina yapmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments