Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın kesildiğini görmek

Rüyada saçın kesildiğini görmek

Rüyada saçın kesildiğini görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saçın kesildiğini gördüyseniz:

  • Elinizi taşın altına koymaktan korkmamanızın karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada saçının kesildiğini görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçının kesilmesini görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada saç kesip yemek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç kesilmesi görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada saçı kesilmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına delalettir.

Rüyada saçının kesilmesini görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının saçının kesilmesini görmek kazancının da aynı oranda artacağına, keyifli olacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının saçının kesilmesini görmek şansının da açık olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments