Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin fotoğraf görmek

Rüyada ölmüş birinin fotoğraf görmek

Rüyada ölmüş birinin fotoğraf görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin fotoğraf gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı alt üst edebilir.

Rüyada kendini fotoğrafta görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle fotoğraf çektirmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına yorulur.

Rüyada birinin fotoğrafını görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yeni işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini fotoğraf çekmek kişinin sıkıntıların artacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada kendi fotoğrafını gazetede görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına inanılır.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek kazancın çoğalacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada aile fotoğrafı çektirmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, güzel bir hayat geçireceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine fotoğraf vermek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments