Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek

Rüyada kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek

Rüyada kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, adını aklamayı başaracağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Rüyada kocasının başka kadından çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Siz, zarafetinizi koruyarak olayların gidişine göre davranmalısınız.

Rüyada kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, eşi ile arasının açılacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanı başka bir kadınla görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evlenirken görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayı başka kadınla görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını yatakta başka kadınla görmek psikolojik olarak toparlanacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla öpüştüğünü görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments