Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını başka kadınla evlenirken görmek

Rüyada kocasını başka kadınla evlenirken görmek

Rüyada kocasını başka kadınla evlenirken görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, borçların biteceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, aileyle iş yapmayacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla evlenirken gördüyseniz:

  • Biraz esnek olmanızda fayda var.

Rüyada kocasını başka kadınla evlenirken görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını başka kadınlarla görmek çeşitleneceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, yaşama sevincine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın başka kadınla görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının yanında başka kadın görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, bahtının da çok parlak olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını başka kadınla yatarken görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek variyetinin her geçen gün artacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada kocayı başka kadınla görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments