Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını yıkamak

Rüyada kocasını yıkamak

Rüyada kocasını yıkamak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını yıkamak gördüyseniz:

  • Koşullarınızı karşı tarafa empoze etmeye çalışmanızın olumsuz geri dönüşleri olabilir.

Rüyada kocasını yıkadığını görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, büyük zararlar getireceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocayı yıkamak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanı yıkamak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını yıkamak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, isteklerini yerine getireceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının araba aldığını görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski kocasını görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına inanılır.

Rüyada kocayla boşanmak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine inanılır.

Rüyada kocasının bir başkasıyla evlendiğini görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, lüksüne de lüks katacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments