Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayı yıkamak

Rüyada kocayı yıkamak

Rüyada kocayı yıkamak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine tabir olunur.

Rüyada kocayı yıkamak gördüyseniz:

  • Yanlış ilgi alanları olan veya yanlış nedenlerle size yaklaşan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada kocanı yıkamak mutluluk gözyaşı dökeceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada kocayı yıkamak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasını yıkadığını görmek amaçlardan sapmaya, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, büyük bir servete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını yıkamak bazı sağlık sorunları yaşanacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine inanılır.

Rüyada kocasıyla beraber olduğunu görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına yorulur.

Rüyada kocasından çiçek almak maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kocasının ölmüş olduğunu görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına delalettir.

Rüyada kocasının adam öldürdüğünü görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments