Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kocasını görmek

Rüyada eski kocasını görmek

Rüyada eski kocasını görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, belalı insanlara denk geleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine, tüm isteklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski kocasını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan veya çıkabilecek fırsatları dikkatle gözden geçirmeniz gerekiyor; aralarından bazıları gerçekten büyük bir şeyin başlangıcı olabilir.

Rüyada kocanın eski eşini görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, borçların artacağına alamet eder.

Rüyada eski kocayı öpmek işlerin düşeceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada eski kocanın öldüğünü görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine delalettir.

Rüyada eski kocasıyla öpüşmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına delalet eder.

Rüyada eski kocayla konuşmak çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, hayırlı günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada eski kocaya sarılmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine işaret eder.

Rüyada eski kocayla tekrar evlenmek evliliğinde mutlu olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada eski kocaya yalvarmak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments