Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayla boşanmak

Rüyada kocayla boşanmak

Rüyada kocayla boşanmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kocayla boşanmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler ani tepkiler vermenize ya da ani hareketlere neden olabilir.

Rüyada kocasından boşanmak istemek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını boşandığını görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocanla boşandığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işarettir.

Rüyada boşandığın kocanı görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada kocasının boşanmak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasından boşandığını görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, eline haram para geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının boşanmak istediğini görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasıyla boşanmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, üzüntülerin sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments