Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanı yıkamak

Rüyada kocanı yıkamak

Rüyada kocanı yıkamak verilen bir sözün yerine getirileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına rivayet eder.

Rüyada kocanı yıkamak gördüyseniz:

  • Ne söylemek veya yapmak istediğinizin farkındasınız.

Rüyada kocasını yıkamak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kocanı yıkamak ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine delalettir.

Rüyada kocayı yıkamak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını yıkadığını görmek önünün açık olacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kocasını banyo yaparken görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayla banyo yapmak almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına delalet eder.

Rüyada teyze kocası görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kocayla tekrar evlendiğini görmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments