Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının yanında başka kadın görmek

Rüyada kocasının yanında başka kadın görmek

Rüyada kocasının yanında başka kadın görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kocasının yanında başka kadın gördüyseniz:

  • Bazı konuları mantıklı şekilde tartışmak istemenize rağmen, olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada kocanın yanında başka kadın görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına işarettir.

Rüyada kocasının yanında başka kadın görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının yanında kadın görmek ters giden olayların düzeleceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kocanın yanında kadın görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin yanında başka bir kadın görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine inanılır.

Rüyada kocanı başka kadınlarla görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını başka bir kadınla görmek kazancının yerine gelmesine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments