Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını başka kadınla yatarken görmek

Rüyada kocasını başka kadınla yatarken görmek

Rüyada kocasını başka kadınla yatarken görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını başka kadınla yatarken gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde zorluk yaşamış olsanız bile, tamiri mümkün kılan enerjilerden faydalanabilirsiniz.

Rüyada kocasını başka kadınla yatarken görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kocasının başka kadınla görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, aklına giren şeytana uyacağına işarettir.

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanı başka kadınlarla görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, fakirlerin güleceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın yanında başka kadın görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayı başka kadınla görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, rahatsızlık duyulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına inanılır.

Rüyada kocanın başka kadınla görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments