Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocası tarafından bıçaklanmak

Rüyada kocası tarafından bıçaklanmak

Rüyada kocası tarafından bıçaklanmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocası tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Gizli ajandası olan kişilere dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada kocası tarafından bıçaklanmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının bıçaklandığını görmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, başına uğursuz olayların geleceğine inanılır.

Rüyada kocasının elinde bıçak görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasını bıçaklanmış görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, çıkmaza gireceğine, kazancının eksileceğine delalettir.

Rüyada asker tarafından bıçaklanmak elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kardeşi tarafından bıçaklanmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili tarafından bıçaklanmak güven kaybı yaşanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşman tarafından bıçaklanmak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, belaya ve derde düşeceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments