Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın vurulduğunu görmek

Rüyada kocanın vurulduğunu görmek

Rüyada kocanın vurulduğunu görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine delalettir.

Rüyada kocanın vurulduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kocanın vurulduğunu görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının vurulduğunu görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın silahla vurulduğunu görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının silahla vurulduğunu görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatlarını bozulacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada sağ ayağından vurulduğunu görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, duygularının ön plana çıkacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalettir.

Rüyada dişine iğne vurulmak insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalettir.

Rüyada başkasının vurulduğunu görmek malının ve parasının çoğalacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada vurulduğunu görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments