Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın resmini görmek

Rüyada kocanın resmini görmek

Rüyada kocanın resmini görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada kocanın resmini gördüyseniz:

  • Duygularınızla oynamaya çalışan ya da sizi manipüle eden kişlere dikkat etmelisiniz.

Rüyada kocanın resmini görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada ağaç resmi görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin damat resmi görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada manzara resmi yapmak para sahibi olacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına delalettir.

Rüyada resmi araç görmek hastalıklarının düzeleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Rüyada bebek resmi görmek maddi sorunlarının artacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan resmi yapmak zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada balık resmi görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments