Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada resmi araç görmek

Rüyada resmi araç görmek

Rüyada resmi araç görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada resmi araç gördüyseniz:

  • Seyahatler, eski arkadaş, meslektaş veya tanıdıklarla iletişim kurmak ya da anlaşmalar yapmak size olumlu şekilde geri dönebilir.

Rüyada resmi araç görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada araç hırsızlığı görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına delalettir.

Rüyada bir araca binmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada araç tamir etmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine inanılır.

Rüyada araç devrilmesi görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine tabir olunur.

Rüyada araç koltuğu görmek gülen yüzünün solacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, bir yere taşınmaya alamet etmektedir.

Rüyada araca çarpmak bunun farkına varacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil askeri araç görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments