Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık resmi görmek

Rüyada balık resmi görmek

Rüyada balık resmi görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada balık resmi gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapma veya girişimlerde bulunma isteğiniz artıyor.

Rüyada balık resmi yapmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işyerini kapatacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Rüyada balık resmi çizmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, daha zengin hale geleceğine inanılır.

Rüyada balık resmi görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada hayvan resmi görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kişinin tek başına kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi vesikalık resmini görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin resmini görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sevdiği birine hediye alacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Rüyada hayvan resmi çizmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına rivayet eder.

Rüyada küçüklük resmini görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments