Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekirdekli patlıcan görmek

Rüyada çekirdekli patlıcan görmek

Rüyada çekirdekli patlıcan görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulur.

Rüyada çekirdekli patlıcan gördüyseniz:

  • Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, bir yerde eğlenmeniz mümkündür.

Rüyada çekirdekli patlıcan görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytin ve zeytin çekirdeği görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye işaret etmektedir.

Rüyada şeftali çekirdeği yemek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, nimet bolluğu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada üzüm çekirdeği görmek parasal durumun düzeltileceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada taze çekirdek görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada kavun çekirdeği görmek güzel günler yaşayacağına, onlarla arasının açılacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erik çekirdeği görmek hayırlı günler yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine çekirdek vermek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments