Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın başkasıyla evlenmek

Rüyada kocanın başkasıyla evlenmek

Rüyada kocanın başkasıyla evlenmek yüksek mevkilere getirileceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın başkasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Caydırıcı olmak için oldukça fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek dertlerin günden güne artacağına, yardım edeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada kocayla evlendiğini görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kocasıyla yeniden evlenmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kocanla yeniden evlendiğini görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, yaşamını kolaylaştıracağına tabir olunur.

Rüyada kocanın evlendiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, harama göz dikmeyeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski kocayla evlenmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek başarılarının daim olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek kötü günlerin geride kalacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments