Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayla evlendiğini görmek

Rüyada kocayla evlendiğini görmek

Rüyada kocayla evlendiğini görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, onlarla ayrı düşeceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, hem de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocayla evlendiğini gördüyseniz:

  • Karşılamakta zorlanabileceğiniz harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada ölen kocanın başkasıyla evlendiğini görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kocasıyla tekrar evlenmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, canının kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada kocanızın evlendiğini görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, bilgi sahibi olacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına alamet eder.

Rüyada kocanı evlendirmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada kendi kocanla evlendiğini görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulur.

Rüyada kocayla tekrar evlendiğini görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada eski kocasıyla yeniden evlenmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kendi kocasıyla tekrar evlenmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kısmetin bollaşacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments