Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede armut görmek

Rüyada bahçede armut görmek

Rüyada bahçede armut görmek alım gücünde yükselme olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada bahçede armut gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor ya da yüklü bedeller ödetebilecek sözler veriyor olabilirsiniz.

Rüyada armut bahçesi görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, düşmanlıkların biteceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçede armut yemek bir yandan cenaze olacağına, ömür boyu başarılı olacağına, hükmünün geçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bahçede armut görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, lüks içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeden armut toplamak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, düşmanlarını alt edeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada bahçede armut toplamak kendisi ile gururlanacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabani armut görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya delalettir.

Rüyada dağ armudu görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine delalettir.

Rüyada birine armut verdiğini görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments