Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanı öptüğünü görmek

Rüyada kocanı öptüğünü görmek

Rüyada kocanı öptüğünü görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, gam ve keder çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada kocanı öptüğünü gördüyseniz:

  • Belli konularda yardım almak üzeresiniz.

Rüyada kendi kocasıyla tekrar evlenmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocası ölmüş görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada kocanızın sizi aldattığını görmek zor durumların biteceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koca dalgalar görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocası tarafından terk edilmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına inanılır.

Rüyada kocasının alyans taktığını görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada koca kafa görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntı yükleneceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments