Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman kiraz görmek

Rüyada kocaman kiraz görmek

Rüyada kocaman kiraz görmek tüm sorunlarının biteceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman kiraz gördüyseniz:

  • Paylaşmanın olumlu sonuçlarını görebilirsiniz.

Rüyada kocaman kiraz görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet eder.

Rüyada kocaman böcekler görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada kocaman bir at görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah böcek görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine inanılır.

Rüyada kocaman tencere görmek yenilenme yaşayacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, boş yere korku duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman kırmızı elma görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, spor yapmaya başlanılacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kocaman ceviz görmek bir takım sorunlar çıkacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, kolaylık sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman mantar görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments