Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman ceviz görmek

Rüyada kocaman ceviz görmek

Rüyada kocaman ceviz görmek ne yapacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman ceviz gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine ağırlık vermeli, size keyif veren işlerle uğraşmalısınız.

Rüyada kocaman ceviz görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına yorulur.

Rüyada kocaman aslan görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman dalga görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kocaman sümük görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Rüyada kocaman gül görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman bir fare görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kocaman arı görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, güzel bir yola çıkılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulur.

Rüyada kocaman yunus balığı görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments