Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman böcekler görmek

Rüyada kocaman böcekler görmek

Rüyada kocaman böcekler görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kocaman böcekler gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları bir süredir sıkıntı yaratan veya bıktırıcı olmaya başlamış problemlerin çözümünü sağlayabilir.

Rüyada kocaman hamam böceği görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, parasını ve işini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman uğur böceği görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman kara böcek görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman böcek görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman sümüklü böcek görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah böcek görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman böcekler görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman bir böcek görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments