Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kestane yediğini görmek

Rüyada kestane yediğini görmek

Rüyada kestane yediğini görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, zorluklarla boğuşulacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet eder.

Rüyada kestane yediğini gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kestane yediğini görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine yorulur.

Rüyada kestane yemek hedeflerine kavuşacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kestane ağacı görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada büyük kestane görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret eder.

Rüyada bir çuval kestane görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada haşlanmış kestane yemek nitelik ve farklılık geleceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada denizde kestane görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, borçların biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye kestane vermek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments