Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman güvercin görmek

Rüyada kocaman güvercin görmek

Rüyada kocaman güvercin görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kocaman güvercin gördüyseniz:

  • Kendi yollarında ilerleme konusunda ısrarcı olan kişilerle baş edebilmek için bazı bilgiler edinmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada kocaman güvercin görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine inanılır.

Rüyada kocaman fare görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman ceviz görmek hayırlı bir terfi alınacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine inanılır.

Rüyada kocaman et görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada kocaman sivilce görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada kocaman erik görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, hayata daha sıkı tutunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman solucan görmek fırsatların elden kaçacağına, afiyete ereceğine, sevinçli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman siyah köpek görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments