Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman bir yılan görmek

Rüyada kocaman bir yılan görmek

Rüyada kocaman bir yılan görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, umduğunu bulamayacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kocaman bir yılan gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederken farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada kocaman yılanlar görmek lüks içinde olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada siyah kocaman yılan görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman kahverengi yılan görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman beyaz yılan görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada kocaman yılan görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman bir yılan görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kocaman kara yılan görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman yeşil yılan görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments