Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman bir ay görmek

Rüyada kocaman bir ay görmek

Rüyada kocaman bir ay görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, bekârlığına da veda edeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada kocaman bir ay gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişeleri, değerleri veya çözüm yollarını paylaşan kişilerle iş birlikleri yapabilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada kocaman bir ay görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına işarettir.

Rüyada kocaman ay görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sorunları başarıyla çözmeye işarettir.

Rüyada kocaman balık yakalamak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına alamet eder.

Rüyada kocaman kahverengi yılan görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, moralin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman sümük görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman inek görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, işleri yoluna sokacağına yorulur.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments