Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman ayı görmek

Rüyada kocaman ayı görmek

Rüyada kocaman ayı görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman ayı gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Rüyada kocaman ayı görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalettir.

Rüyada kocaman tencere görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kocaman yılan görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman balık yakalamak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman siyah kedi görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman göz görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet eder.

Rüyada siyah kocaman köpek görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman kiraz görmek oğlu evli ise boşanacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments