Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocadan yüzük almak

Rüyada kocadan yüzük almak

Rüyada kocadan yüzük almak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine yorulur.

Rüyada kocadan yüzük almak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Rüyada kocadan yüzük almak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada kocadan kaçmak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine delalet eder.

Rüyada kocadan korkmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, düşmanlarını kaybetmeye yorulmaktadır.

Rüyada kocadan saklanmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, endişeli durumların son bulacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kocadan gül almak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kocadan altın almak ticaretinin büyüyeceğine, onları koruyup kollayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kocadan boşandığını görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada kocadan ayrılmak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments