Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocadan korkmak

Rüyada kocadan korkmak

Rüyada kocadan korkmak aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, desteksiz kalacağına, aileyle iş yapmayacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocadan korkmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyorsa durmayın.

Rüyada kocadan korkmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocadan ayrılmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, her zaman çok üzgün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocadan boşanmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kocadan para almak itibarda meydana gelecek değişikliğe, iş değişikliğine gidileceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada kocadan kağıt para almak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına işaret eder.

Rüyada kocadan para istemek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına alamet eder.

Rüyada kocadan boşandığını görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada kocadan kaçmak uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, özgüveninin yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments