Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocadan kaçmak

Rüyada kocadan kaçmak

Rüyada kocadan kaçmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada kocadan kaçmak gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada kocadan kaçmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına rivayet eder.

Rüyada eski kocadan kaçmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet eder.

Rüyada kocadan ayrılmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işaret eder.

Rüyada kocadan boşandığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine işaret eder.

Rüyada kocadan hediye almak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine delalet eder.

Rüyada kocadan para istemek lüksünün artacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Rüyada kocadan kağıt para almak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına işarettir.

Rüyada kocadan boşanmak sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments