Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocadan gül almak

Rüyada kocadan gül almak

Rüyada kocadan gül almak işlerinin her zaman büyüyeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kocadan gül almak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, yeni kişilerle tanışmalı, daha önce denemediğiniz şeyler denemelisiniz.

Rüyada kocadan gül almak çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kocadan boşanmak kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kocadan korkmak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocadan saklanmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kocadan altın almak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, projenin gerçekleştirileceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski kocadan para almak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kadim dostlar edineceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına işarettir.

Rüyada kocadan yüzük almak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kocadan ayrılmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments