Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocadan kağıt para almak

Rüyada kocadan kağıt para almak

Rüyada kocadan kağıt para almak ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, dertlerine çare bulacağına yorulur.

Rüyada kocadan kağıt para almak gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada kocadan kağıt para almak aralarından su sızmayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kocadan para istemek darlığa ve yokluğa düşeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski kocadan para almak fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocadan para almak gün sayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocadan saklanmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kocadan korkmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına tabir olunur.

Rüyada kocadan ayrılmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, adını işiyle duyuracağına alamet eder.

Rüyada kocadan boşanmak istemek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments