Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocadan para istemek

Rüyada kocadan para istemek

Rüyada kocadan para istemek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, belalardan korunacağına rivayet eder.

Rüyada kocadan para istemek gördüyseniz:

  • Size borçlu kişiler veya borçlu olduklarınız hareketlerinizi kısıtlıyor.

Rüyada kocadan para istemek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet eder.

Rüyada kocadan boşanmak istemek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada kocadan kağıt para almak büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski kocadan para almak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kocadan para almak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocadan yüzük almak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kocadan ayrılmak kazançlı bir işin başına geçileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, eşi ile problemler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kocadan boşandığını görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments