Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kopmuş yılan kafası görmek

Rüyada kopmuş yılan kafası görmek

Rüyada kopmuş yılan kafası görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kopmuş yılan kafası gördüyseniz:

  • Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada yılanı kafasından yakalamak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada yılanı kafasından tutmak insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki kafalı yılan görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, konforunun artacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada yılan kafasını tutmak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına inanılır.

Rüyada yılanın kafasını koparmak görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada büyük kafalı yılan görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada yılan kafası görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments