Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada klozette tuvaletini yapmak

Rüyada klozette tuvaletini yapmak

Rüyada klozette tuvaletini yapmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, yeni bir hayata başlayacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada klozette tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Devamlı hareket halinde olmanız gerekebilir.

Rüyada klozete büyük tuvaletini yapmak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Rüyada klozette tuvaletini yapmak hayatının düzene gireceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada klozet tuvalet görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada klozete kaka yapmak rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada klozete büyük abdest yapmak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada klozete çiş yapmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada klozet yıkamak borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, çok rahat edeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına inanılır.

Rüyada dolu klozet görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments