Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada klorlu su içmek

Rüyada klorlu su içmek

Rüyada klorlu su içmek alın terinin karşılığını alacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada klorlu su içmek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kararlar söz konusu olabilir.

Rüyada klorlu su içmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, kimseye minnet etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada klorlu su görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada muslukta su içmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yudum yudum su içmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Rüyada musluktan akan su içmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tabaktan su içmek kazancın çoğalacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada incir suyu içmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments