Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının tekrar evlendiğini görmek

Rüyada arkadaşının tekrar evlendiğini görmek

Rüyada arkadaşının tekrar evlendiğini görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, dertlerinden kurtulacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, rahat şekilde yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları sonlandırmak, bazı konularda kutuplaşmak veya bazı konulara cevap aramak niyetindeyseniz biraz daha ertelemenizde fayda var.

Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının tekrar evlendiğini görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, ortamın bir hayli gerileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli bir çiftin tekrar evlendiğini görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, hayatının yolunda gideceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına alamet eder.

Rüyada eski eşiyle tekrar evlenmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalettir.

Rüyada karısıyla tekrar evlenmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ölen eşle tekrar evlenmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine alamet eder.

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek borçların artacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments