Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrardan evlenmek

Rüyada tekrardan evlenmek

Rüyada tekrardan evlenmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, başarı kaydedeceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada tekrardan evlenmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bütçenizi olumlu etkileyecek veya yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyacak olaylar yaşanabilir.

Rüyada evli kişinin tekrar evlenmek işlerin günden güne açılacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle tekrar evlenmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada tekrar evlenmek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, şansın açılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının tekrar evlendiğini görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına delalet eder.

Rüyada eşiyle tekrardan evlenmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza alamet eder.

Rüyada kocasıyla tekrar evlenmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynı insanla tekrar evlenmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, iyi huylar edineceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments