Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının siyah elbise giydiğini görmek

Rüyada kızının siyah elbise giydiğini görmek

Rüyada kızının siyah elbise giydiğini görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının siyah elbise giydiğini gördüyseniz:

  • İnsanları kendinizden uzaklaştırmak yerine, zarafetinizi koruyarak kendi tarafınıza çekmeye çalışmalısınız.

Rüyada kızının siyah elbise giydiğini görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını siyah elbiseyle görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının beyaz elbise giydiğini görmek işlerine dört elle sarılacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına delalettir.

Rüyada kızının yeşil elbise giydiğini görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının elbise giydiğini görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kızının kırmızı elbise giydiğini görmek mutluluğunun artacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada siyah parlak elbise giymek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah renkte elbise giymek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments