Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının elbise giydiğini görmek

Rüyada kızının elbise giydiğini görmek

Rüyada kızının elbise giydiğini görmek para biriktirebileceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada kızının elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Farklı olmaktan çekinmeyin.

Rüyada kızının siyah elbise giydiğini görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kızının kırmızı elbise giydiğini görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, komşular tarafından kötülenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının elbise giydiğini görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına alamet eder.

Rüyada kızının yeşil elbise giydiğini görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının beyaz elbise giydiğini görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet eder.

Rüyada kızını yeşil elbiseyle görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını siyah elbiseyle görmek kurtuluşa ereceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada kızına elbise dikmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, işlerin çok iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments