Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını siyah elbiseyle görmek

Rüyada kızını siyah elbiseyle görmek

Rüyada kızını siyah elbiseyle görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, şanssızlık yaşanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, borçlarının kapacağına, geçim derdine düşeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kızını siyah elbiseyle gördüyseniz:

  • Zor bir seçim yapmaya zorlanabilirsiniz.

Rüyada kızının siyah elbise giydiğini görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada kızını siyah elbiseyle görmek çok daha fazla adım atacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada kızına elbise almak sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada kızının yeşil elbise giydiğini görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, aile saadetinin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının beyaz elbise giydiğini görmek kendini yiyip bitireceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kızının kırmızı elbise giydiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının elbise giydiğini görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına yorulur.

Rüyada kızını yeşil elbiseyle görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments