Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının kafasında bit görmek

Rüyada bir başkasının kafasında bit görmek

Rüyada bir başkasının kafasında bit görmek karlı işler yapacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasının kafasında bit gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle ortaya çıkabilir veya ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kafada bit öldürmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada kafasında bit öldürmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kızının kafasında bit görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada kafada büyük bit görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, istediği her şeyi elde edebileceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafada bit temizlemek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hem eğleneceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine inanılır.

Rüyada kafaya bit düşmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sevinçli haberler geleceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına işarettir.

Rüyada kafamda bit görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yani babasına benzeyeceğine inanılır.

Rüyada kafada bit görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments