Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada bit sirkesi görmek

Rüyada kafada bit sirkesi görmek

Rüyada kafada bit sirkesi görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine işarettir.

Rüyada kafada bit sirkesi gördüyseniz:

  • Yakın bir dostunuz, iş arkadaşınız ya da komşunuz nişanlanabilir, evlenebilir veya benzeri bir olayı olabilir.

Rüyada kafada bit sirke görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafada sirke bit görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine işarettir.

Rüyada kafada bit sirkesi görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bit sirkesi görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada bit yada sirke görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saçta sirke bit görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçinda bit sirkesi görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, her şeyin sarpa saracağına inanılır.

Rüyada bit sirkesi öldürmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments