Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının dişini çekmek

Rüyada kızının dişini çekmek

Rüyada kızının dişini çekmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, işinde zarar edeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının dişini çekmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız geçmişte sizin için önemli olan bir ilişkiye zarar verebilir.

Rüyada kızının dişini çekmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin dişini çekmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza inanılır.

Rüyada dişini kendi çekmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine rivayet eder.

Rüyada üst dişini çekmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kök dişi çekmek işinde de hep başarılı olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın dişini çekmek zorluklarının son bulacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalettir.

Rüyada ağrıyan dişi çekmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işarettir.

Rüyada kendi alt dişini çekmek kalbinin küt küt edeceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments