Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında un taşımak

Rüyada sırtında un taşımak

Rüyada sırtında un taşımak çalıştığına değeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, lüksüne de lüks katacağına, hem yıpranacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında un taşımak gördüyseniz:

  • Bir tartışma ya da rekabet ortamı beklenmedik şekilde memnuniyet verici sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sırtında un çuvalı taşımak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında un taşımak işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada un taşımak zorlukların bu sayede aşılacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada çuvalla un taşımak bir sebeple yataklara düşeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, kurulu düzeninin olacağına işaret eder.

Rüyada un çuvalı taşımak hakkı olanlara kavuşacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, kazancını çoğaltacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini sırtına alıp taşımak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, yaptığı işte sivrileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini sırtında taşımak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments